Rydning og opkøb af dødsbo på Sjælland

Dødsbo opkøb – Telefon 22 83 28 54 – alle dage 07:00-22:00

Med over 15 års erfaring inden for rydning af dødsboer, har vi som virksomhed etableret en viden der sikre, at arbejdsprocessen fungere i samarbejde med den enkelte kunde. Vores vision er, at dødsbo Taastrup altid skal sikre sig, at vores arbejdsproces ved rydning af dødsbo, foregår i det tempo som kunden ønsker, samt at vores arbejde altid sker i tæt samarbejde med de pårørende.

Rydning af dødsbo kan være en skrøbelig sag

Med flere års erfaring varierer det fra sag til sag, hvilke behov den enkelte kunde ønsker. Det kan være en svær sag at tømme et dødsbo, kælderrum, loftrum eller lignende som pårørende, og derfor er det naturligvis en sag, som skal behandles med respekt og omsorg. Dødsbo Taastrup varetager Deres opgave, og finder i fællesskab ud af den bedst mulige løsning, til netop Deres behov. Dødsbo Taastrup tilbyder naturligvis uforpligtende tilbud, og hvis De ønsker at beholde en eller flere genstande, sørger vi også for dette.

Dødsbo i Taastrup og omegn købes

Såfremt De ønsker at sælge hele dødsboet, eller enkelte genstande så kontakt da gerne Dødsbo Taastrup. Vores familie besøger gerne dødsboet, og i samarbejde med dig finder vi ud af en pris for hele dødsboet eller enkelte genstande. Hvis De ønsker at Dødsbo Taastrup rydder hele boet, sørger vi naturligvis for en miljøbevidst tilgang.

Dødsbo Taastrup levere som udgangspunkt et uforpligtende tilbud på stedet, i nogen tilfælde kan der være en svartid på 12 timer, hvorefter der sendes et tilbud på e-mail eller ved aftale over telefon. Tilbud varierer fra bo til bo, i nogen tilfælde har indboets værdi mindre værdi end den arbejdstid der bliver udøvet, og i dette tilfælde vil der blive givet et uforpligtende tilbud på rydningen.

Bliv ringet op

Dit navn

Dit telefon nummer